Meest gestelde vragen

Is de workshop buiten? Ja, de workshops worden buiten gegeven. Er staat een grote tent waar we gezellig met z’n allen onder koken! Als het kouder wordt, zijn er heaters aanwezig waar je je aan kunt opwarmen.

Gaan we het eten zelf ook opeten? Zeker weten! Je maakt in verschillende groepjes een gerecht en al tijdens de workshop kun je de eerste gangen proeven! Aan het eind eten we gezellig met z’n allen de klaargemaakte gerechten op.

Wat als ik ergens allergisch voor ben/dieetwensen heb? Uiteraard proberen we rekening te houden met jouw dieetvoorkeuren. Geef dit van tevoren wel even aan bij de begeleiding van de workshop. Zij kunnen je dan laten weten wat je wel of niet kunt eten. Er is in ieder geval genoeg waar je wél van kunt proeven!

Kan ik meedoen als ik zwanger ben? Meedoen is zeker mogelijk. We raden wel aan om dit van tevoren even aan te geven bij de begeleiding van de workshop.

Hoe zit het met parkeren? Bij alle locaties is genoeg parkeergelegenheid. Mocht je willen weten waar je kunt parkeren, bekijk dan de routebeschrijving van de locatie waar jij naartoe komt. Je vindt de routebeschrijvingen onderaan op deze pagina: https://aviko-actie.nl/kookworkshops

Kan ik een extra persoon meenemen? Helaas is het niet mogelijk om met meer dan 2 personen deel te nemen aan de workshop.

Gaat de workshop door bij slecht weer? Ja, de workshop gaat gewoon door bij minder goed weer. De workshops vinden plaats in een grote tent, waar voldoende heaters staan om iedereen op te warmen!

Kunnen kinderen meekoken? In verband met de veiligheid mogen minderjarigen helaas niet deelnemen aan de workshops.

Aviko Foodtruck Workshop festivals