Van 1 t/m 5 mei zijn we met ons Foodtruck Workshop Festival in Nieuwegein, bij Fort de Batterijen. Deze locatie deed meer dan 100 jaar dienst als verdedigingslinie en is sinds 2016 toegankelijk voor publiek. Een geweldige locatie en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Routebeschrijving

Van 8 t/m 12 mei strijken we met onze Foodtruck karavaan neer op het landgoed van Kasteel Rosendael in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Gelegen in een schitterend park, bekend om de bedriegertjes, de theekoepel, vijvers en prachtige fonteinen. Alleen de locatie is al de moeite van een bezoek waard.

Routebeschrijving

Van 19 t/m 23 juni zijn we te gast bij Buitenplaats Vlaardingen in een prachtige landelijke omgeving. Deze authentieke herenboerderij is een lust voor het oog met z’n historisch aangelegde tuin en boomgaard. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Van 25 t/m 29 september staan we met onze Foodtruck en outdoor kookstudio op het landgoed van The Log House aan de rand van het natuurgebied de Veluwe in Heerde. Wat een rust en wat een mooie natuur, dit moet je gezien hebben.

Routebeschrijving