Deelname is GRATIS! Schrijf je in

Kom gezellig kookinspiratie
opdoen met z'n tweeën!

Stel je eens voor... Een prachtige buitenlocatie,
een outdoor kookstudio met daar omheen onze
Aviko Foodtrucks en dan gezellig koken onder de
bezielende leiding van onze Ivo en Max.
We maken 10 gerechten dus je kunt volop
inspiratie opdoen en uiteindelijk heerlijk proeven
aan lange tafels, om met z’n allen nog even na te
genieten.

4 prachtige locaties

Dit zijn de data en locaties:

 • 1 t/m 5 mei
  (dichtbij Utrecht)
 • 8 t/m 12 mei
  (dichtbij Arnhem)
 • 19 t/m 23 juni
  (dichtbij Rotterdam)
 • 25 t/m 29 sept.
  (dichtbij Zwolle)

Het Foodtruck Workshop Festival bij Fort de Batterijen in Nieuwegein was een geweldig succes. Klik op onderstaande link voor foto's en video's. Wil je ook deelnemen aan een gratis workshop? Je kunt je nog inschrijven voor de workshops in juni in Vlaardingen en september in Heerde, meer informatie vind je hieronder.

Bekijk hier de foto's

Van 8 t/m 12 mei strijken we met onze Foodtruck karavaan neer op het landgoed van Kasteel Rosendael in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Gelegen in een schitterend park, bekend om de bedriegertjes, de theekoepel, vijvers en prachtige fonteinen. Alleen de locatie is al de moeite van een bezoek waard.

Bekijk hier de foto's

Van 19 t/m 23 juni zijn we te gast bij Buitenplaats Vlaardingen in een prachtige landelijke omgeving. Deze authentieke herenboerderij is een lust voor het oog met z’n historisch aangelegde tuin en boomgaard. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Bekijk hier de foto's

Van 25 t/m 29 september staan we met onze Foodtruck en outdoor kookstudio op het landgoed van The Log House aan de rand van het natuurgebied de Veluwe in Heerde. Wat een rust en wat een mooie natuur, dit moet je gezien hebben.